Over ons.

“Het is erg prettig om ontzorgd te worden.”

VvE Energie heeft ons zonder enige verplichting geholpen met een probleem wat wij hadden met de eigendomssituatie van één van de energiemeters in onze flat. Ondanks dat ons energieverbruik beperkt is, heeft VvE Energie voor ons toch een besparing in de kosten kunnen realiseren. Het is erg prettig voor ons als VvE-bestuur om ontzorgd te worden en, niet onbelangrijk, daarbij ook nog een besparing in de energiekosten te bereiken. VvE Energie heeft ons daar heel goed mee geholpen.

Dhr. V.F. van Braam van Vloten (Voorzitter)

VvE Victor Hugoplantsoen 1 t/m 14, 14a en 14b

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Ruim 47.000 aansluitingen in beheer
  • Volledig onafhankelijk
  • Gemiddelde beoordeling door deelnemers: 9,4

Doel

Ons doel is om jaarlijks samen met u te besparen op de kosten, zonder zorgen. Een gemotiveerd team staat voor u klaar. Naast de jaarlijkse besparing, nemen wij u ook werk uit handen. U kunt ons dan ook gerust bellen met vragen.

 

Achtergrond

VvE Energie is onderdeel van The Bill Doctor (KvK Utrecht: 68284543). The Bill Doctor is ontstaan in mei 2009 en richt zicht volledig op het realiseren van doorlopende besparingen op de ‘kostenzijde’ van de energienota. Wij bedienen hierbij ieder type klant zowel particulier als zakelijk vanuit onze collectieven:

 

VvE Energie (VvE’s)

Homestroom (particulieren)

Geef Scholen Energie (scholen)

MKB Energie Beheer (zakelijk)

 

Sinds 2017 hebben wij ook aparte websites ingericht voor collectieve meetdiensten & besparingen op de netwerkkosten:

 

Meetdienstbesparen.nl (grootzakelijke aansluitingen)

Netwerkkostenbesparen.nl

 

Onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden ons door onze onafhankelijkheid en kwalitatieve klantenservice. Vanaf het begin hebben wij er bewust voor gekozen om volledig onafhankelijk te opereren. Dit betekent dat wij nooit betaald worden door de leverancier, enkel door onze deelnemers. Op die manier kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien. Daarnaast zijn wij het directe aanspreekpunt voor alle energie gerelateerde vragen. Op die manier kunnen wij een hoogwaardig serviceniveau garanderen, ongeacht welke leverancier uw aansluiting mag beleveren. Dat wij deze taak serieus nemen blijkt wel uit het feit dat onze service gemiddeld met een 9,4 wordt gewaardeerd.

 

Inmiddels heeft The Bill Doctor ruim 47.000 aansluitingen in beheer. Wilt u meer weten over VvE Energie?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@vveenergie.nl.