VvE Energie heeft ruim € 605.000,- teruggehaald.

“We zijn bijzonder aangenaam verrast.”

We zijn bijzonder aangenaam verrast over de forse besparingen op onze energierekening, nu VvE Energie het een en ander voor onze VvE heeft uitgezocht en daadwerkelijk geregeld.

Mevr. C. Tonnaer (Oud-voorzitter)

VvE De Plantage, Amsterdam

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Wij handelen het gehele traject af van A-tot-Z
  • Wij werken op 'no cure, no pay' basis
  • Traject wordt jaarlijks proactief opgestart

Energiebelasting

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) komen in bepaalde gevallen in aanmerking voor een teruggaaf energiebelasting. In tegenstelling tot wat sommige adviesorganisaties beweren, is dit zeker niet standaard het geval. Iedere VvE vormt een aparte casus waarvan de feitelijke situatie nauwkeurig moet worden beoordeeld.

 

Traject & Besparing

VvE Energie heeft de afgelopen 9 jaar veel ervaring opgebouwd ten aanzien van deze besparingstrajecten. Wij hebben de kennis in huis om te beoordelen of uw VvE in aanmerking komt voor een teruggaaf en hoe hoog dit bedrag zal zijn.

Bij een positieve beoordeling zal VvE Energie het gehele traject in werking stellen en begeleiden. Voor een VvE duurt het traject gemiddeld 4-6 maanden.

"Voor een gemiddelde VvE levert het een teruggaaf op van € 9.000,- (incl. BTW)."

Vergoeding

VvE Energie voert dergelijke trajecten uit op basis van ‘no cure, no pay.’ Bij succes vraagt VvE Energie 1/3e van de teruggaaf als vergoeding. Dit bedrag hoeft men pas te voldoen, op het moment dat de teruggaaf daadwerkelijk de rekening van de VvE is gestort.

 

Ook interessant voor uw VvE?

In de afgelopen 9 jaar heeft VvE Energie voor ruim 50 VvE’s meer dan € 605.000,- (incl. BTW) teruggehaald. Wilt u ook weten of uw VvE recht heeft op een teruggaaf? Neem dan contact op via de chat of upload vrijblijvend een nota.