VvE Energie haalt ruim € 1.850.000,- terug.

“Goed verlopen.”

Voor de VvE Weenaflat heeft VvE Energie de energiebelasting vanaf 2016 teruggevraagd. Het onderzoek ter plaatse was gedegen inclusief uitgebreide foto's en filmpjes om de situatie in kaart te brengen.
Vanaf het onderzoek tot en met de brief over de teruggave zijn 2,5 maanden overheen gegaan. Goed verlopen.

Mevr. Jeanette Timmers (beheerder)

J&M VvE Beheer, Zoetermeer

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Wij handelen het gehele traject af van A-tot-Z
  • Wij werken op 'no cure, no pay' basis
  • Traject wordt jaarlijks proactief opgestart

Energiebelasting

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) komen in bepaalde gevallen in aanmerking voor een teruggaaf energiebelasting. In tegenstelling tot wat sommige adviesorganisaties beweren, is dit zeker niet standaard het geval. Iedere VvE vormt een aparte casus waarvan de feitelijke situatie nauwkeurig moet worden beoordeeld.

 

Traject & Besparing

VvE Energie heeft de afgelopen 12 jaar veel ervaring opgebouwd ten aanzien van deze besparingstrajecten. Wij hebben de kennis in huis om te beoordelen of uw VvE in aanmerking komt voor een teruggaaf en hoe hoog dit bedrag zal zijn.

Bij een positieve beoordeling zal VvE Energie het gehele traject in werking stellen en begeleiden. Voor een VvE duurt het traject gemiddeld 4-6 maanden.

"Voor een gemiddelde VvE levert het een teruggaaf op van € 9.000,- (incl. btw)."

Vergoeding

VvE Energie voert dergelijke trajecten uit op basis van ‘no cure, no pay.’ Bij succes vraagt VvE Energie een percentage van de teruggaaf als vergoeding. Dit bedrag hoeft men pas te voldoen, op het moment dat de teruggaaf daadwerkelijk de rekening van de VvE is gestort.

 

Energiebelasting teruggaaf

VvE Energie realiseert voor ruim 200 VvE’s een teruggaaf energiebelasting. Ieder jaar weer. Wilt u ook weten of uw VvE recht heeft op een teruggaaf? Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen vrijblijvend contact met u op.