Een duurzaam plan

“We besparen direct op de energiekosten! Onze ervaringen met VvE energie zijn enorm positief."

Wij beheren rond de 350 VvE's, diversen daarvan zijn klant geworden bij VvE Energie. Onze ervaringen met VvE energie zijn enorm positief. In de wir war die energieland heet weten zij ons en onze verenigingen van de juiste informatie en goed prijsstellingen te voorzien.

Dhr. J. Schneijdenberg (Beeheerder)

VvE Metea, Nieuwegein

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Een realistisch plan
  • Jaarlijks opnieuw geupdate
  • Grondige financiële onderbouwing
  • Met duurzame focus

WAT IS EEN GROEN MJOP

Uw VvE heeft een Quickscan laten opstellen om de mogelijke duurzame maatregelen voor het complex in kaart te brengen. VvE Energieadvies kan u helpen om tot een definitief maatregelenpakket te komen. Deze duurzame maatregelen verwerken we in het bestaande MJOP, zodat dit een groen (duurzaam) MJOP wordt.

Voor complexen vanaf het bouwjaar 2006 is een MJOP zelfs verplicht gesteld, het MJOP dient om de 5 jaar te worden herzien naar de dan geldende maatstaven. Dit komt tot stand door een fysieke inspectie van het complex, een conditiemeting en een indexering.

 

Transformatie van uw huidige MJOP naar een groen MJOP

Een MJOP geeft u als eigenaar/beheerder van een complex inzicht in waar onderhoud gepleegd dient te worden, tegen welke prijs, op welk moment, met welke cyclus en door middel van welke werkzaamheden er iets moeten worden uitgevoerd aan uw complex. Wanneer de VvE inzicht heeft in deze elementen van het MJOP, kan er worden gekeken naar welke energiebesparende maatregelen u wenst te nemen. Dit kunnen maatregelen zijn die voort zijn gekomen uit de door ons opgestelde Quickscan. Wanneer deze duurzaamheidsmaatregelen worden toegevoegd aan het huidige MJOP, ontstaat er een groen/duurzaam MJOP (ook wel DMJOP)

 

Een groen MJOP stellen wij samen met de VvE op, als onderdeel van een groter duurzaamheidstraject. Er wordt naast de conditie van het gebouw ook besproken met de VvE wat zij belangrijk vinden aan het onderhoud van het gebouw. De ene VvE vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat het trappenhuis iedere 3 jaar geschilderd wordt, de andere VvE vindt het voldoende wanneer dit een keer per 10 jaar gebeurt. Door met elkaar in gesprek te gaan wordt er een MJOP opgesteld dat er voor zorgt dat het gebouw goed onderhouden wordt en aansluit bij de wensen van de VvE.

 

Heeft u al een Quickscan of Energieadvies laten opstellen en bent u benieuwd hoe wij de VvE verder kunnen helpen? Of bent u aan het oriënteren op mogelijkheden voor verduurzaming? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact op om de mogelijkheden samen te bespreken.

 

Groen MJOP

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het Groen MJOP ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

 

Meer informatie? Lees ook onze blogs over het MJOP: