In grote lijnen.

"Enorm goede en snelle service."

Wij als kleine VvE zijn tot op heden zeer positief en tevreden. Enorm goede en snelle service.
"EEN AANRADER'

Mevr. Lottie van der Voorn (Bestuurder)

VvE Eykmanhof, Utrecht

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Snel inzicht
  • Lage kosten

QuickScan Energieadvies

De QuickScan is bedoeld voor VvE’s die zich in de onderzoekende fase bevinden en niet meteen volledige Maatwerk Energieadvies willen laten opstellen.

 

Met de QuickScan kan de VvE op een snelle manier inzicht krijgen, dus zonder complexe verdieping en een uitgebreid onderzoek, in de energetische prestaties van het complex. Onze gecertificeerde inspecteurs maken een inventarisatie van het complex en informeren de VvE vervolgens naar de maatregelen die zij mogelijkerwijs kunnen toepassen om energiebesparingen te realiseren. Dus in het kort wordt aangegeven wat de verduurzamingsmogelijkheden zijn. De QuickScan is daarmee een opstap naar het volledige Energieadvies, mocht aan de andere kant blijken dat het gebouw energetisch goed presteert dan geven wij dat het volledige advies niet nodig is.

 

Een QuickScan Energieadvies voldoet niet aan de gestelde eisen vanuit RVO en is daarmee ook niet geschikt om in te dienen voor de aan te vragen subsidies. Voor de aanvraag van de subsidies zal uiteindelijk alsnog het volledige Maatwerk energieadvies benodigd zijn. Met dit rapport voldoet u wel aan de eisen van het RVO.

 

Met de QuickScan kunt u de volgende werkzaamheden van ons verwachten:

  • Locatiebezoek van onze gecertificeerde adviseurs voor conditiemeting en technische beoordeling;
  • Beknopte beschrijving van de conditie van het complex;
  • Advies voor te nemen verduurzamingsmaatregelen;
  • Beschrijving subsidiemogelijkheden;
  • Mogelijkheid tot uitwerking naar het Maatwerk energieadvies.

 

Wanneer de VvE besluit, naar aanleiding van de QuickScan, om een Maatwerk Energieadvies op te laten stellen door VvE Energieadvies, dan ontvangt de VvE een korting op de aanvullende werkzaamheden die nodig zijn voor het Maatwerk Energieadvies.

 

QuickScan

Wilt u vrijblijvend additionele informatie over de QuickScan ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen het u vrijblijvend per mail toe binnen 2 werkdagen.