Van plan tot uitvoering

“Heerlijk”

Als beheerder van VvE's is het prettig om een betrouwbare zakenpartner te hebben die denkt aan alle aspecten rondom energie. De nauwe samenwerking tussen VvE Energie en ons kantoor werpt voor ons en onze klanten haar vruchten af. Er hoeft weinig gezegd te worden want we weten beide van elkaar wat we denken en het wordt gewoon automatisch opgepakt. Heerlijk.

Dhr. Michel Weijers (Beheerder)

Symfonie VvE Beheer, Delft

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

 • Ontzorging van de VvE
 • Begeleiding met ervaring
 • Focus op resultaat

Procesbegeleiding

Nadat voor de VvE een Quickscan is opgesteld, kunnen wij de VvE verder begeleiden met de concrete uitwerking van een duurzaamheidsplan. In sommige gevallen is het niet essentieel dat de VvE eerst een Quickscan laat opstellen en kunnen we direct starten met de procesbegeleiding.

In deze fase werken wij de te nemen maatregelen uit en de financiële consequenties daarvan. Onderdeel daarvan is dat de duurzame maatregelen in het huidige MJOP worden verwerkt, tot een Groen MJOP. Aan het eind van deze fase heeft de VvE een uitgewerkt plan met concrete cijfers, waarover de leden kunnen stemmen over de te nemen duurzame maatregelen voor het complex.

 

STAPPENPLAN

De werkzaamheden tijdens de procesbegeleiding staan niet vast en bespreken wij samen. Hieronder vindt u een indicatie van de stappen die worden doorlopen :

 1. Kennismaking
 2. Aanlevering benodigde documentatie door de VvE
 3. Bespreking wensen
 4. Opname complex
 5. Bespreking energetische en financiële mogelijkheden
 6. Uitwerking mogelijke maatregelen, financiën en Groen MJOP
 7. Toelichting aan VvE-leden
 8. Stemming in ALV
 9. Aanvraag subsidies en financiering
 10. Uitvoering

 

Bent u benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Procesbegeleiding

Wilt u vrijblijvend meer informatie aanvragen over de procesbegeleiding bij het verduurzamingstraject van uw VvE? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.