VvE's betalen onnodig veel netbeheerkosten.

“Op alle punten een 10!”

VVE Energie heeft ons super geholpen! Ruben van Geldorp is zeer kundig en heeft ons veel geld bespaard en opgeleverd door ons te wijzen op fout in energienota! klasse. Op alle punten een 10!

Dhr. A. Ruighaver (Bestuurder)

VvE Cliostraat 5-65 en Stadionweg 104-150, Amsterdam

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Proactieve signalering besparingen
  • Vooraf de exacte besparing voorgerekend
  • Wij begeleiden het gehele traject van A-tot-Z

Netbeheerkosten

Voor het transport van de energie betaalt u een vast bedrag per jaar. Deze transportkosten, ook wel netbeheerkosten genoemd, betaalt u voor het gebruik van het elektriciteits- en gasnet. Deze kosten worden maandelijks direct door de netbeheerder (Stedin, Liander, Enexis, enz.) of indirect via uw energieleverancier in rekening gebracht.

De netbeheerkosten zijn afhankelijk van de aansluitwaarde van de aansluiting. Hoe groter de aansluitwaarde, des te hoger de kosten.

Veel aansluitingen van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) zijn groter dan men fysiek nodig heeft. Hierdoor betalen VvE’s onnodig veel netbeheerkosten.

“VvE Energie signaleert proactief besparingen op de netbeheerkosten."

Traject & Besparing

VvE Energie signaleert besparingen ten aanzien van de netbeheerkosten en rekent precies uit hoeveel er bespaard kan worden. In veel gevallen kan er een besparing worden gerealiseerd, zonder dat er een fysieke wijziging hoeft te worden doorgevoerd. Eens gerealiseerd, keert de besparing ieder jaar opnieuw terug.

Bij een positieve beoordeling zal VvE Energie het gehele traject in werking stellen en begeleiden. Voor een VvE duurt het traject gemiddeld 6-8 weken.

"Een gemiddelde VvE bespaart € 750,- op jaarbasis."

Vergoeding

VvE Energie voert dergelijke trajecten uit op basis van ‘no cure, no pay.’ Bij succes vraagt VvE Energie 1/3e van de besparing over het 1e jaar als vergoeding. Daarna is het voordeel geheel voor rekening van uw VvE.

 

Ook interessant voor uw VvE?

In de afgelopen 11 jaar heeft VvE Energie voor ruim 165 VvE’s meer dan € 141.900,- (incl. btw) bespaard op jaarbasis. Wilt u ook weten of uw VvE kan besparen op de netbeheer kosten? Upload vrijblijvend hier een nota.

Of kijk op www.netwerkkostenbesparen.nl.