Meten is weten.

“Het snelle en daadkrachtige optreden van VvE Energie heeft ons positief verrast."

Onze VvE is begin 2015 in zee gegaan met VvE Energie, en tot nu toe tot volle tevredenheid. VvE Energie heeft niet alleen gezorgd voor een aantrekkelijk tarief voor het elektriciteitsverbruik, maar ons ook zeer kundig bijgestaan in een langslepende discussie met de oude leverancier over meterstanden en facturen. Het snelle en daadkrachtige optreden van VvE Energie heeft ons daarbij positief verrast. Heel prettig om een betrouwbare partner te hebben die de energiezaken regelt.

Dhr. W. Moerkerk (Bestuurder)

VvE De Bilderdijk, Amsterdam

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Begeleiding van wijzigingen van A-tot-Z
  • Proactief attenderen op efficiënte oplossingen

Slimme meters

Ruim 80% van alle aansluitingen van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) hebben een conventionele meter. Deze meters moeten maandelijks dan wel jaarlijks handmatig worden opgenomen. U kunt zich voorstellen dat dit vaak niet gebeurt, waardoor veel besturen voor vervelende verrassingen komen te staan bij een afrekening. Dit kunt u voorkomen door een zogenaamde ‘slimme meter’ te laten plaatsen.

VvE Energie begeleidt voor haar deelnemers de prioplaatsingen van slimme meters. Deze meters worden via een modem op ieder gewenst moment uitgelezen. Op die manier hoeven er nooit meer meterstanden te worden opgenomen en heeft u te allen tijde inzicht in het verbruik van de aansluiting.

“VvE Energie begeleidt de prioplaatsingen van slimme meters."

Meetdienst

Indien uw VvE een grootzakelijke aansluiting (> 3x80A of > G25) heeft, dan neemt u een meetdienst af bij een meetbedrijf. Zij plaatsen uw meetinrichting, verhelpen storingen en nemen uw meterstanden op. Voor deze dienst worden kosten in rekening gebracht.

Aangezien ook deze markt geliberaliseerd is, kan hier ook op worden bespaard. Via VvE Energie kunt u gebruik maken van een collectieve korting op uw meetdienst, die kan oplopen tot 20%.

 

Ook interessant voor uw VvE?

In de afgelopen 9 jaar heeft VvE Energie honderden meters slim laten maken en maken tientallen VvE’s gebruik van de collectieve korting op de meetdiensten. Wilt u voor uw VvE ook slimme meters of besparen op de meetdienst?

Neem dan gerust contact met ons op via de chat of upload hier vrijblijvend een nota.