Geheel op maat

”De steun van onze " begeleider" en de back-up van het team is rustgevend ..."

Dit bedrijf begeleidt onze VvE naar de toekomst. Met een pand dat ee enorme achterstand in onderhoud heeft opgelopen is het voor iedereen een enorme uitdaging om dit goed aan te pakken.
De steun van onze " begeleider" en de back-up van het team is rustgevend en geeft vertrouwen in de toekomst.Er is al een kostenbesparing op het vlak van energie bereikt. De kritische blik op de reeds aangeboden opties zijn van grote waarde.
Al met al hopen we er over een aantal jaren weer spic en span bij te zitten in onze appartementen.
Veilig en toegerust op de eisen van de komende decennia.

Dhr. H. Wesselink (Bestuurder)

VvE Cumulusflat, De Bilt

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Een advies op maat gesneden
  • Inhoudelijk sterk
  • Begrijpeljke tekst
  • Aanzet tot maatregelen nemen

Ons Maatwerk Energieadvies

Wanneer de VvE een lening wil aanvragen voor verduurzamingsmaatregelen, is het bij het Warmtefonds verplicht om een Energieadvies aan te leveren. Wij kunnen de VvE hierbij ondersteunen. Het Maatwerk Energieadvies is conform de richtlijnen van het RVO en het Warmtefonds, zodat de VvE met dit advies de benodigde subsidie en leningen kan aanvragen. Al onze partner adviseurs zijn gecertificeerd volgens de Beoordelingsrichtlijn (BRL) 9500, deel 02.

Wanneer de VvE nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn voor het complex, adviseren wij om een Quickscan op te laten stellen. De Quickscan kan in overleg met onze partner Woonhuis Duurzaam op een later moment aangepast worden tot een volledig Maatwerk Energieadvies, zodat de VvE hiermee een lening kan aanvragen als dit nodig is.

Nadat het Maatwerk Energieadvies is opgesteld kan de VvE subsidie aanvragen voor het Energieadvies. Afhankelijk van de keuze om maatregelen wel of niet uit te voeren kan de hoogte van de subsidie wijzigen.

 

De werkzaamheden om het Maatwerk Energieadvies op te stellen zijn opgedeeld in de volgende stappen:

  1. Aanlevering benodigde documentatie door de VvE
  2. Opname complex
  3. Opname uitwerken
  4. Maatwerk energieadvies uitwerken en opleveren
  5. Aanvraag subsidie Energieadvies bij het RVO

 

Op dit moment (maart 2024) kan de VvE meerdere subsidies aanvragen voor de onderzoeksfase (voorbereidende fase) in het verduurzamen van het appartementencomplex. Hierbij is het van belang om te weten dat de VvE slechts 1x subsidie aan kan vragen, alle subsidies moeten tegelijkertijd aangevraagd worden. Meer hierover leest u op onze pagina over subsidies.

 

Offerte Maatwerk Energieadvies

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor het opstellen voor een Maatwerk Energieadvies? Vul onderstaand formulier in en wij sturen je zo spoedig mogelijk de offerte voor jullie VvE.