Lening voor VvE's

‘echt’ van a tot z 'ontzorgt'

Wij zijn ‘echt’ van a tot z 'ontzorgt', gedurende de aanvraag subsidie verduurzamingslening zijn er gedurende het gehele proces op eigen initiatief acties ondernomen, zijn de doelen bewaakt en zijn wij voortdurend op de hoogte gehouden. Kortom wij bevelen ‘VvE Energieadvies’ van harte aan als uw partner bij het aanvragen en verkrijgen van subsidie.

Dhr. Jeroen Knol (Administrateur)

VvE Alkenoord 1-70, Capelle aan den IJssel

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Gunstig geld lenen
  • Op naam van de VvE
  • Geheel laten verzorgen

Energiebespaarlening Warmtefonds

Wanneer uw VvE heeft besloten om één of meerdere duurzame maatregelen te treffen voor uw complex, kan de situatie zich voordoen dat de financiële mogelijkheden van uw VvE niet toereikend om deze maatregelen te betalen (uit eigen middelen). In dat geval kan de VvE zich wenden tot onder andere het Nationaal Warmtefonds om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een Energiebespaarlening.

 

Het Nationaal Warmtefonds (voorheen: Nationaal Energiebespaarfonds) verstrekt sinds 2014 de energiebespaarlening tegen aantrekkelijke voorwaarden voor o.a. VvE’s en scholen zodat zij hun gebouw kunnen verduurzamen. De leningen worden aangeboden tegen interessante rentetarieven. De looptijden variëren, de keuze voor een looptijd kan afhankelijk zijn van de maandlasten die de VvE aan wil of kan gaan.

De voorwaarden voor een energiebespaarlening vindt u op de website van het Nationaal Warmtefonds.

 

VVE LENING TEN31

Naast de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds kan de VvE er ook voor kiezen om een VvE lening af te sluiten via TEN31. Voor deze lening wordt geen onderpand, garantie of verpanding gevraagd. Er wordt gekeken naar de financiële gezondheid van de VvE en niet naar de financiële situatie van de individuele leden van de VvE. Er is daarnaast geen verplichting om de VvE bankrekening over te sluiten.

Meer informatie over de voorwaarden van deze lening vindt u op de website van TEN31.

 

Ook interessant voor uw VvE?

Met het verduurzamen van uw VvE kunt u besparen op de energiekosten, het wooncomfort verbeteren, wordt een bijdrage geleverd aan het waarde behoud van de woningen en tegelijkertijd levert uw VvE een positieve bijdrage aan het klimaat.

 

Energiebespaarlening

Wilt u vrijblijvend additionele informatie over de Energiebespaarlening ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.