Lening voor VvE's

‘echt’ van a tot z 'ontzorgt'

Wij zijn ‘echt’ van a tot z 'ontzorgt', gedurende de aanvraag subsidie verduurzamingslening zijn er gedurende het gehele proces op eigen initiatief acties ondernomen, zijn de doelen bewaakt en zijn wij voortdurend op de hoogte gehouden. Kortom wij bevelen ‘VvE Energieadvies’ van harte aan als uw partner bij het aanvragen en verkrijgen van subsidie.

Dhr. Jeroen Knol (Administrateur)

VvE Alkenoord 1-70, Capelle aan den IJssel

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Gunstig geld lenen
  • Op naam van de VvE
  • Geheel laten verzorgen

Energiebespaarlening Warmtefonds

Wanneer de VvE heeft besloten om één of meerdere energiebesparende en duurzame maatregelen te treffen voor het complex, kan de situatie zich voordoen dat de financiële mogelijkheden van de VvE niet toereikend om deze maatregelen uit eigen middelen te betalen. In dat geval kan de VvE zich wenden tot onder andere het Nationaal Warmtefonds om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een Energiebespaarlening.

 

Het Nationaal Warmtefonds (voorheen: Nationaal Energiebespaarfonds) verstrekt sinds 2014 de energiebespaarlening tegen aantrekkelijke voorwaarden voor o.a. VvE’s en scholen zodat zij hun gebouw kunnen verduurzamen. De leningen worden aangeboden tegen interessante rentetarieven. De looptijden variëren, de keuze voor een looptijd kan afhankelijk zijn van de maandlasten die de VvE aan wil of kan gaan.

De actuele voorwaarden en rentetarieven voor een energiebespaarlening vind je op de website van het Nationaal Warmtefonds.

Een van de belangrijkste voorwaarden die het Nationaal Warmtefonds stelt is een opgesteld Maatwerk Energieadvies. Vanuit VvE Energieadvies kunnen wij dit rapport voor jullie VvE verzorgen.

 

VVE LENING TEN31

Naast de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds kan de VvE er ook voor kiezen om een VvE lening af te sluiten via TEN31. Voor deze lening wordt geen onderpand, garantie of verpanding gevraagd. Er wordt gekeken naar de financiële gezondheid van de VvE en niet naar de financiële situatie van de individuele leden van de VvE. Er is daarnaast geen verplichting om de VvE bankrekening over te sluiten. Ook is het bij TEN 31 niet noodzakelijk om een Maatwerk Energieadvies aan te leveren. In veel gevallen is een lening via TEN31 interessant voor “kleinere” bedragen.

Meer informatie over de voorwaarden en rentetarieven voor deze lening vind je op de website van TEN31.

 

Telefonisch contact met Univeste

Wil je vrijblijvend meer informatie over een van de mogelijkheden voor jullie VvE? Vul hieronder je gegevens in en onze partner Univeste neemt zo spoedig mogelijk contact met je op, zodat zij kunnen bepalen welke aanpak voor verduurzaming het beste bij jullie VvE past.