Kwalitatieve partners.

“Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking!"

Voor de VvE’s die wij beheren, zoeken wij continu naar bespaarmogelijkheden. Met VvE Energie gaat dit voor de inkoop van energie een stuk makkelijker; De VvE’s die bij hen zijn aangesloten, profiteren automatisch van een lage prijs doordat de inkoop ieder halfjaar opnieuw wordt aanbesteed. Als VvE Beheerder hoeven wij dus niet meer telkens te zoeken naar de laagste prijs, en weten we zeker dat ‘onze’ VvE’s nooit teveel betalen. Tenslotte is het een verademing dat VvE Energie laagdrempelig en goed bereikbaar is. Dat is bij de grote energieleveranciers helaas wel anders. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking!

Dhr. N. Marquering (Beheerder)

Fidata, Lelystad

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Een netwerk van betrouwbare partners

Huidige partners

Naast samenwerkingsverbanden met beheerders, werken wij ook met een aantal kwalitatieve partners samen met aanvullende diensten. Dit zijn o.a.:

 

VvE Energie heeft voor onafhankelijk oplaadpuntenadvies VVE Laadloket als partner geselecteerd. De adviseurs van VVE Laadloket hebben gespecialiseerde kennis van de markt en ondersteunen VvE’s in drie stappen naar een goedgekeurd laadplan en selectie van de geschikte leverancier die de laadpunten levert en installeert.

 

Univeste is onze partner voor het begeleiden van VvE’s bij het verduurzamen van hun appartementencomplex. Univeste ondersteunt de VvE bij het maken van de juiste plannen, het uitwerken van het onderhoudsplan, de begeleiding in de besluitvorming, het aanvragen van de financiering en de uitvoering van de te maatregelen.

 

Woonhuis Duurzaam is een van onze partner voor het opstellen van Maatwerk Energieadviezen en Quickscans voor VvE’s.

 

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor uw VvE. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Hun LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% op energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

 

 

Ook interessant voor uw organisatie?

VvE Energie is altijd op zoek naar kwalitatief goede partners. Bent u van mening dat uw organisatie en VvE Energie elkaar kunnen versterken?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031774 of info@vveenergie.nl.