Kwalitatieve partners.

“Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking!"

Voor de VvE’s die wij beheren, zoeken wij continu naar bespaarmogelijkheden. Met VvE Energie gaat dit voor de inkoop van energie een stuk makkelijker; De VvE’s die bij hen zijn aangesloten, profiteren automatisch van een lage prijs doordat de inkoop ieder halfjaar opnieuw wordt aanbesteed. Als VvE Beheerder hoeven wij dus niet meer telkens te zoeken naar de laagste prijs, en weten we zeker dat ‘onze’ VvE’s nooit teveel betalen. Tenslotte is het een verademing dat VvE Energie laagdrempelig en goed bereikbaar is. Dat is bij de grote energieleveranciers helaas wel anders. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking!

Dhr. N. Marquering (Beheerder)

Fidata, Lelystad

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Een netwerk van betrouwbare partners

Huidige partners

Naast samenwerkingsverbanden met beheerders, werken wij ook met een aantal kwalitatieve partners samen met aanvullende diensten. Dit zijn o.a.:

 

VvE Energie heeft voor onafhankelijk oplaadpuntenadvies VVE Laadloket als partner geselecteerd. De adviseurs van VVE Laadloket hebben gespecialiseerde kennis van de markt en ondersteunen VvE’s in drie stappen naar een goedgekeurd laadplan en selectie van de geschikte leverancier die de laadpunten levert en installeert.

 

Het Meetbedrijf is onderdeel van Ealyze, Het Meetbedrijf richt zich op het slim maken van de elektriciteits,- en gasmeters van onder andere de deelnemers van VvE Energie. Het Meetbedrijf heeft veel kennis op het gebied van het slim maken van de meters en de juiste contacten bij de netbeheerders en meetbedrijven om alle processen zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

ION INDUSTRIES, sinds 2012 specialist op het gebied van Ledverlichting en Led-dimmers. Waarbij voor elk vraagstuk een expert kijkt naar de beste oplossing voor de klus. Dit gepaard met flikkervrije lampen, een goed rendement en een levensduur van 50.000 (of 100.000) branduren maakt ION INDUSTRIES dé partner op het gebied van Ledverlichting!

 

Woonhuis Duurzaam is onze partner ten aanzien van de verduurzaming van appartementencomplexen. Als erkend EPA W adviseurs begeleiden zij de technische kant van de duurzaamheidstrajecten.

 

JNJ Projecten is expert op het gebied van het begeleiden van verduurzamingstrajecten van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). In samenwerking zorgen wij ervoor dat de VvE in staat is om daadwerkelijk maatregelen te nemen.

 

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor uw VvE. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Hun LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% op energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

 

 

Ook interessant voor uw organisatie?

VvE Energie is altijd op zoek naar kwalitatief goede partners. Bent u van mening dat uw organisatie en VvE Energie elkaar kunnen versterken?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031774 of info@vveenergie.nl.