Kwalitatieve partners.

“Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking!"

Voor de VvE’s die wij beheren, zoeken wij continu naar bespaarmogelijkheden. Met VvE Energie gaat dit voor de inkoop van energie een stuk makkelijker; De VvE’s die bij hen zijn aangesloten, profiteren automatisch van een lage prijs doordat de inkoop ieder halfjaar opnieuw wordt aanbesteed. Als VvE Beheerder hoeven wij dus niet meer telkens te zoeken naar de laagste prijs, en weten we zeker dat ‘onze’ VvE’s nooit teveel betalen. Tenslotte is het een verademing dat VvE Energie laagdrempelig en goed bereikbaar is. Dat is bij de grote energieleveranciers helaas wel anders. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking!

Dhr. N. Marquering (Beheerder)

Fidata, Lelystad

• Een netwerk van betrouwbare partners

Huidige partners

Naast samenwerkingsverbanden met beheerders, werken wij ook met een aantal kwalitatieve partners samen met aanvullende diensten. Dit zijn o.a.:

VvE Totaal

VvE Totaal biedt een softwarepakket waarin financieel, technisch en administratief VvE-beheer wordt samengebracht. Het is praktisch en gebruiksvriendelijk ingericht zodat het zowel te gebruiken is door de professionele VvE-beheerder als enthousiaste appartementseigenaren.

LENS

LENS Energie levert alle producten en diensten om samen de beste duurzame oplossingen te realiseren. Wilt u en uw medebewoners zonnepanelen op het gedeelde dak van een appartementencomplex? LENS Energie heeft hier een geschikte oplossing voor. Met als specialiteit: slimme en rendabele zonnesystemen voor gedeelde daken en particulieren.

Appartement & Eigenaar

Appartement & Eigenaar is een kennisplatform specifiek gericht op Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en haar leden. Al 15 jaar informeren zij besturen over alle mogelijke onderwerpen die op VvE’s afkomen, van juridisch advies tot afvalsystemen en van VvE software tot energie. Naast het online portaal brengen zijn iedere 2 maanden ook een hardcopy magazine uit.

Het Meetbedrijf

Het Meetbedrijf is onderdeel van Ealyze, Het Meetbedrijf richt zich op het slim maken van de elektriciteits,- en gasmeters van onder andere de deelnemers van VvE Energie. Het Meetbedrijf heeft veel kennis op het gebied van het slim maken van de meters en de juiste contacten bij de netbeheerders en meetbedrijven om alle processen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Powerstar Benelux

Powerstar Benelux levert een spanningsoptimalisatie systeem. Deze gepatenteerde energiebesparende systemen zorgen ervoor dat de inkomende spanning wordt afgestemd op de spanning die uw apparaten daadwerkelijk nodig hebben. De “overspanning” wordt teruggestuurd naar het net als kW/h. Hierdoor realiseert Powerstar een besparing op de energierekening.

Ook interessant voor uw organisatie?

VvE Energie is altijd op zoek naar kwalitatief goede partners. Bent u van mening dat uw organisatie en VvE Energie elkaar kunnen versterken?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031774 of info@vveenergie.nl.