Scherpe energietarieven, nu ook voor bewoners

VvE Energie realiseert ieder jaar opnieuw scherpe energietarieven voor alle deelnemende VvE’s. Naast de realisatie van scherpe energietarieven zijn wij ook het vaste aanspreekpunt voor alle energie gerelateerde vragen en kijken wij samen met het bestuur en/of de beheerder of de VvE ook kan besparen op bijvoorbeeld netwerkkosten of energiebelasting. Deze dienstverlening wordt door de deelnemende VvE’s en VvE Beheerders gemiddeld beoordeeld met een 9,8.

Speciaal voor bewoners

Wilt u als bewoner gebruik maken van dezelfde dienstverlening en scherpe tarieven? Dat kan, speciaal voor bewoners hebben wij het particuliere doorlopende energiecollectief Homestroom.

Ieder jaar gaat Homestroom voor u als bewoner op zoek naar het beste aanbod voor stroom en/of gas, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Net als VvE Energie is Homestroom volledig onafhankelijk en wordt Homestroom niet betaald door de energieleverancier (in tegenstelling tot de meeste andere energiecollectieven voor particulieren).

Wanneer uw VvE is aangesloten bij VvE Energie dan ontvangt u als bewoner een doorlopende korting van 25% op de deelname fee aan Homestroom. Uiteraard kunt u als bewoner (van een niet deelnemende VvE) ook gebruik maken van de dienstverlening van Homestroom.

Besparingsadvies op maat

Wilt u een vrijblijvend besparingsadvies op maat ontvangen? Dan kunt u een kopie van uw laatste jaarnota uploaden op de website van VvE Energie, of u kunt contact opnemen met de klantenservice van Homestroom

Telefoonnummer: 030-2990906

E-mailadres: info@homestroom.nl

 

Bent u gewoon nieuwsgierig naar de scherpe energietarieven van Homestroom?

Deze vindt u terug op de website van Homestroom.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.