Teruggaaf energiebelasting bij ista of Techem afrekening

Ontvangt u voor de levering van elektriciteit een afrekening vanuit ista of Techem? Dan is de kans aanzienlijk dat uw VvE geld kan terugvragen ten aanzien van de energiebelasting.

 

In uw situatie heeft de vereniging van eigenaren één centrale elektra-aansluiting waarmee ook de individuele appartementen worden voorzien van elektra. Deze aansluiting wordt ook gebruikt voor het leveren van elektriciteit voor de Centrale Voorzieningen (CVZ), zoals portiekverlichting en de lift.

 

Bedrijven als Techem en ista zijn gespecialiseerd in het verrekenen van deze energiekosten. Middels tussenbemetering wordt bijgehouden welk verbruik in iedere woning wordt gerealiseerd. Dit geldt ook voor de CVZ-meter. Vervolgens wordt berekend welk deel van de energiekosten aan uw specifieke woning kan worden doorbelast.

 

Ista en Techem sturen u vervolgens jaarlijks de rekening. Vallen de energiekosten hoog uit? Dikke kans dat wij voor uw VvE een teruggave energiebelasting kunnen realiseren.

 

Energiebelasting teruggaaf

VvE Energie realiseert voor ruim 200 VvE’s een teruggaaf energiebelasting. Ieder jaar weer. Wilt u ook weten of uw VvE recht heeft op een teruggaaf? Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen vrijblijvend contact met u op.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.