Inkoop collectieve energie 2016

De afgelopen 2 maanden zijn we volop bezig geweest om de collectieve inkoop van elektriciteit en gas voor alle VvE’s voor 2016 af te ronden. Vorige week hebben alle VvE’s en de beheerders bericht ontvangen over de nieuwe energietarieven voor 2016.

Recht van het laatste bod

Ook dit jaar hebben we alle aansluitingen met bijbehorende volumes aangeboden bij 8 verschillende energieleveranciers. De energieleverancier met het laagste aanbod is de winnaar van de tender. Echter biedt VvE Energie de huidige energieleveranciers altijd de mogelijkheid om het scherpste aanbod te matchen, zodat de deelnemende VvE niet van leverancier hoeven te wisselen. De bestaande energieleveranciers hebben het winnende bod ook dit jaar gematcht zodat er geen overstap van leverancier (bij de bestaande deelnemers) plaatst heeft gevonden. Uiteraard hebben bepaalde VvE’s wel een overstap gemaakt, echter was dit dan de wens vanuit de VvE zelf omdat er bepaalde administratieve voorkeuren waren.

Aanbod voor uw VvE

Is uw VvE nog geen deelnemer van VvE Energie en bent u als bestuurder of als VvE beheerder benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen. Upload dan uw jaarnota of neem contact met ons op en wij stellen vrijblijvend een advies op voor de collectieve inkoop van energie. Wij onderzoeken dan tevens of de VvE kan besparen op de netwerkkosten, energiebelasting of meetdiensten. Indien u meer wilt weten over andere energie gerelateerde zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Telefoonnummer 030-3031774.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.