De laagste energieprijzen gegarandeerd tot en met december 2019

Wanneer u verantwoordelijk bent voor de inkoop van gas en elektra voor 1 of meer VvE’s, dan kunt u waarschijnlijk flink besparen op elektra, gas én vastrecht.  Het is namelijk heel goed mogelijk dat u variabele contracten hebt lopen bij uw huidige leverancier(s). Het nadeel is, dat deze contractvorm standaard wordt afgerekend tegen de hogere variabele tarieven.

Na het lezen van deze blog weet u hoe u de besparing zo snel mogelijk kunt realiseren. En hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn.

Zelf prijzen vergelijken voor optimale besparing verleden tijd

Wanneer u de moeite neemt om handmatig voor verschillende VvE’s de meest gunstige lage tarieven te vergelijken, dan kost u dat veel tijd. Uiteindelijk zult u zien dat de prijzen onderling verschillen. Maar het komt zelden voor dat álle tarieven bij 1 leverancier de laagste zijn. Wanneer u meerdere VvE’s in beheer heeft is het nog een behoorlijke rekenklus om tot een optimale besparing te komen. Gelukkig heb ik goed nieuws voor u. Wij maken het u makkelijk om écht de laagste prijs voor energie te gaan betalen.

Flinke besparing dankzij scherp collectief tarief voor kleinzakelijke aansluitingen

Wij hebben bij Eneco Services een zeer scherp collectief tarief gerealiseerd voor kleinzakelijke aansluitingen (≤ 3x80A en ≤ G25). Gemiddeld besparen wij hiermee 1.500 euro (incl. BTW) per jaar voor onze deelnemende VvE’s. Dat betekent dat ook ú kunt besparen op elektra, gas én vastrecht. En daar hoeft u niet veel voor te doen. U hoeft alleen de maand- of jaarnota van de VvE te uploaden. U hoeft zelf geen ingewikkelde vergelijkingen te maken. Wij berekenen dan wat u kunt besparen.

U kunt nog deelnemen aan het collectief

Het collectief is gestart op 1 januari 2017 en loopt tot 31 december 2019. U kunt nog deelnemen en profiteren van dit collectief. Als u nog niet bent aangesloten is dat geen probleem: u kunt nog ieder gewenst moment instappen. Ik durf te beweren dat als u nú instapt in het 3-jarig collectief van VvE energie, u tot en met december 2019 gegarandeerd de laagste energieprijzen betaalt.

Let op: het collectief is bijna vol! Als u interesse hebt, raad ik u daarom aan om snel te reageren en uw maand- of jaarnota van de VvE te uploaden.

Een overzicht van de tarieven

‘Allemaal leuk en aardig’, hoor ik u denken. ‘Besparen via een kleinzakelijk 3-jarig collectief. Maar over welke tarieven hebben we het dan?’

Welnu, in onderstaande tabel heb ik een vergelijk gemaakt tussen het kleinzakelijk 3-jarige tarief en de actuele variabele tarieven van de grote drie traditionele regioleveranciers.

 

Huidige variabele tarieven in € bij de traditionele grote 3 regioleveranciers

Leverancier   VVE Energie Eneco Essent Nuon
Elektra Enkeltarief  0,0319 0,0565 0,0495 0,0512
  Normaaltarief 0,0361 0,0612 0,0584 0,0550
  Daltarief 0,0258 0,0493 0,0406 0,0455
  Vaste leveringskosten p.j. 0,00 52,68 77,88 54,00
Gas Regio 3 – G2 0,1852 0,2631 0,2431 0,2408
  Vaste leveringskosten p.j. 0,00 52,68 77,88 54,00

Inclusief regiotoeslag, excl. energiebelasting, ODE en BTW

Zó weet u snel hoeveel u daadwerkelijk kunt besparen

Wilt u weten hoeveel u daadwerkelijk kunt besparen? Upload dan nú uw energienota! Een recente maand- of jaarnota biedt ons voldoende inzicht. Dan ontvangt u van ons binnen 2 werkdagen een advies op maat. Helemaal vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan het advies verbonden, ook niet als u besluit niet mee te doen.

Beheert u meerdere aansluitingen? Geen probleem: u kunt meerdere nota’s uploaden.

Vve Energie biedt meer voordelen

VvE Energie laat u besparen én neemt u zorg uit handen

Wij realiseren namens al onze deelnemers jaarlijks proactief een scherp tarief voor elektra en gas. Daarnaast beheren wij de energiezaken van meer dan 1.150 VvE’s. Wij zijn voor alle deelnemers het directe aanspreekpunt voor alle energie-gerelateerde vragen. Daarmee nemen we u ook een zorg uit handen.

Onze klanten beoordelen onze services met een 9,4. (Dat cijfer is gebaseerd op 84 klantbeoordelingen).

VvE Energie is onafhankelijk én vriendelijk geprijsd

Om onze onafhankelijkheid te waarborgen, laten wij ons niet betalen door energieleveranciers. U betaalt daarom een maandelijkse bijdrage.  Een VvE met een kleinzakelijke aansluiting (≤ 3x80A en ≤ G25) betaalt 7,00 euro per maand voor deelname.

Snel contact opnemen met VvE Energie

Hebt u nog vragen over onze dienstverlening? Op werkdagen zit ons team klaar op de chat om uw vragen te beantwoorden. De chat vindt u rechtsonder in het beeldscherm.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op 030-3031774. Wij kijken ernaar uit de besparing voor u te realiseren!

 

 

Eén reactie op “De laagste energieprijzen gegarandeerd tot en met december 2019

  1. Energieverbruik elektriciteit VVE Robijn 1, Amersfoort
    levering stroom: 2107,60
    energiebelasting: 3517,^0
    verbruik: 39120

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.