Nieuwe collectieve kleinzakelijke tarieven

Vanaf juli 2017 gelden weer nieuwe kleinzakelijke tarieven voor ons VvE-energiecollectief.

VvE Energie Beheer onderhandelt jaarlijks met de leveranciers, zodat de deelnemers van ons collectief niet steeds van leverancier hoeven te veranderen om te profiteren van de scherpste prijzen. Wij bieden de bestaande leverancier namelijk de gelegenheid om het scherpe tarief te matchen.

Nieuwe collectieve energietarieven vanaf juli 2017

In onderstaande tabel ziet u dat de nieuwe gas- en elektratarieven weer zeer scherp zijn. Deze tarieven gelden vanaf juli 2017 t/m december 2019.  Ter vergelijking plaats ik de tarieven van 3 grote energieleveranciers ernaast:

Collectieve energie tarieven VvE Energie

 

Energiescan op maat

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen besparen? Middels een op maat gesneden advies maken wij inzichtelijk hoeveel uw VvE precies kan besparen. De scan is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een advies op maat per e-mail.

Het enige dat u hoeft te doen is een (recente) maand- of jaarnota van uw leverancier uploaden in onderstaand vlak. Heeft u meerdere aansluitingen? Geen probleem: u kunt meerdere nota’s uploaden.

 

Energiescan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen besparen? Middels een op maat gesneden advies maken wij inzichtelijk hoeveel uw VvE precies kan besparen. De scan is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een advies op maat per e-mail. Het enige dat u hoeft te doen is een (recente) maand- of jaarnota van uw leverancier uploaden in onderstaand vlak. Heeft u meerdere aansluitingen? Geen probleem: u kunt meerdere nota’s uploaden.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.

   

   

   

  UPDATE: vanwege de omvangrijke interesse is deze tender inmiddels geheel gevuld. Zie de homepagina voor de actuele collectieve tarieven die wij u kunnen bieden.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.