Elektrisch laden in uw VvE
VVE Laadloket
VvE Energie heeft voor onafhankelijk oplaadpuntenadvies VVE Laadloket als partner geselecteerd. De adviseurs van VVE Laadloket hebben gespecialiseerde kennis van de markt en ondersteunen VvE’s in drie stappen naar een goedgekeurd laadplan en selectie van de geschikte leverancier die de laadpunten levert en installeert.
Waarom?
- Draagvlak onder de leden
- Subsidieproof oplaadpuntenadvies
- Oplaadpuntenadvies vanaf € 780,- na aftrek subsidie
- 95% besluit positief over het laadplan
Laadpalen
Merkt u een toename in de laadbehoefte bij uw VvE? Het maken van een laadplan en de besluitvorming hierover kan complex zijn, maar met de juiste kennis aan boord verduurzaamt uw VvE snel en zorgeloos met laadpunten.
Elektrisch rijden
De groei van elektrische auto’s zet door. Steeds meer VvE’s krijgen dus te maken met leden die elektrisch (gaan) rijden. VvE Energie heeft VVE Laadloket als onafhankelijke partner voor oplaadpuntenadvies aangesteld. In drie stappen maakt VVE Laadloket een toekomstbestendig laadplan. En na een positief besluit wordt de VvE begeleid met het offertetraject en het selectieproces voor een geschikte leverancier voor de laadoplossing. Door de kennis van VVE Laadloket over de markt en techniek profiteert de VvE van het beste en meest voordelige aanbod uit de markt.
In drie stappen naar gerealiseerde laadpunten voor uw VvE
Stap 1 – Gezamenlijk toekomstbeeld
De leden van de VvE ontvangen een enquête om de huidige en de toekomst laadbehoefte in kaart te brengen. Op basis van de enquêteresultaten wordt er een gezamenlijk toekomstbeeld opgesteld. Dat geeft niet alleen inzicht in de laadbehoefte, maar zorgt ook voor draagvlak onder de leden.
Stap 2 – Schouw & Oplaadpuntenadvies
Een adviseur van VVE Laadloket bezoekt de VvE om een technische schouw uit te voeren op locatie. Zo ontstaat er onder andere een goed beeld van de parkeergelegenheid en de huidige netaansluiting. De uitkomsten van de schouw en het gezamenlijk toekomstbeeld leiden tot het oplaadpuntenadvies. Het toekomstbestendige laadplan, veiligheid, optimale locatiekeuze, benodigde stroomcapaciteit, toepassing van slim laden en verdeling van de kosten zijn zaken die terugkomen in het adviesrapport.
De VvE kan met het adviesrapport een besluit nemen. Indien nodig kan VVE Laadloket de VvE ondersteunen met dit besluitvormingsproces in de vorm van een informatieavond voorafgaand aan de besluitvormende ALV of begeleiding tijdens de besluitvormende ALV.
Stap 3 – Hulp bij offertetraject en leverancierselectie
Als het positieve besluit er ligt gaat de VvE over tot realisatie van de laadpunten. VVE Laadloket verzorgt de uitvraag van offertes bij geschikte leveranciers en/of bij een leverancier die de VvE zelf al op het oog heeft. Als de offertes binnen zijn, beoordeelt VVE Laadloket de offertes en wordt er een geschikte leverancier voorgesteld aan de VvE. Het voordeel van deze laatste stap is dat uw VvE met een betrouwbare en kwalitatief goede partij in zee gaat en u de beste prijs uit de markt haalt dankzij de kennis van VVE Laadloket.
Kennis maken of een offerte?
Wilt u eerst even kennismaken en bespreken wat VVE Laadloket voor uw VvE kan betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.
Heeft u interesse in een adviestraject? Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte van VVE Laadloket.
Offerte aanvraag laadpalen